Ik ben zo fucking boos. Het lijkt wel alsof het overgrote deel van de spirituele wereld denkt dat met liefde en licht alles goed gaat komen. Dat de overheid echt het beste met ons voor heeft en dat het overgrote gedeelte van de bedrijven niet corrupt zijn.

Echt, WTF, wake the fuck up!

En als je dan als spiritueel te boek staand persoon hier zorgen over uit, dan ben je conspiracy theorist en negatief en pessimistisch. Well, fuck them!

De halve feminity community lijkt te draaien op de zachte, lieve en zorgzame kant van de vrouw. Maar let me tell you, een vrouw is veel, veel meer dan dat! Compassion betekent niet dat je iedereen alles vergeeft. Compassion is ook wild, vurig, meedogenloos en tough love. En geloof mij, zonder die eigenschappen gaan vrouwen de wereld nooit veranderen. Gaat de vrouwelijke energie nooit groeien tot haar volledige potentieel.

Want sorry, mannelijke mannen van nu en vroeger, you have made an unbelievable mess.

We worden van alle kanten passief gehouden, bezig gehouden, zodat we de pure waarheid niet zien. Niet zien hoe we de aarde van al haar resources beroven en daarmee onszelf beroven. Het valt allemaal wel mee. We zamelen ons vuil gesorteerd in en doneren schuldbewust links en rechts aan goede doelen die het dan maar voor ons moeten doen.

That aint gonna work people!

Nogmaals, wake the fuck up!

Haal je hoofd uit welke rooskleurige kont dan ook, open je ogen en neem verantwoordelijkheid voor wat er om je heen gebeurt. Nee, het kan niet veel slechter. Het kan, veel, veel beter. En ja, daar is een hele dosis spirituele boosheid voor nodig. Opstand, rebellion, viva la revolution!

Maar blijf vooral lekker tv kijken, gamen, journaal kijken, ‘nieuws’ websites bekijken en geentertained worden en niet zien, ervaren en voelen hoe alles langzaam, steeds sneller to hell gaat.

En ja, aan het einde van deze blog mag je me van alles noemen, negatieveling, pessimist, zwartkijker, what ever. Maar als je even stil bent, echt stil, dan weet je dat ik gelijk heb…

Hoeveel lef heb jij?