Je loopt over straat met je partner en je ziet dat hij bijna zijn nek breekt in een poging een bloedmooie vrouw na te staren die hem net voorbij liep.

Je betrapt hem op het kijken naar foto’s van mooie vrouwen en hij merkt jou niet eens meer op.

Je loopt hand in hand op het strand wanneer je merkt dat zijn oog blijft hangen op een mooie, gebruinde, welgevormde vrouw.

Voordat je boos wordt of je bedrogen en gekwetst voelt, is het misschien beter even een stapje terug te nemen en eens wat beter naar je partner te kijken.

Hoe frustrerend het misschien ook kan zijn dat hij naar andere vrouwen kijkt, het kan ook iets positiefs zijn!

De truc is het leren begrijpen van zijn natuurlijke, mannelijke manier van reageren op schoonheid en te leren daar volledig gebruik van te maken.

Waarom kijkt hij naar andere vrouwen?

Voordat je hem beschuldigd van ontrouw of hem zelfs bestempelt als een pervers ventje, kun je misschien eens kijken naar waarom hij dat doet en dat waarom heet testosteron.

We houden toch van onze mannen?

Het is zelfs zo dat testosteron verantwoordelijk is voor het voelen van verlangen en is de motor van ons libido. Zonder testosteron zouden er geen leuke seksuele spelletjes zijn, alleen maar knuffelen en tegen elkaar aan kruipen, maar geen hete, alles verterende lust.

Testosteron is ook verantwoordelijk voor die sexy, sterke spieren die velen van ons zo waanzinnig aantrekkelijk vinden.

Hoe zit het met zelfvertrouwen?

Ook testosteron!

Zelfvertrouwen en assertiviteit worden groter als er testosteron in het spel is.

Zijn we niet gek op mannen die zelfvertrouwen hebben en weten wat ze willen? Ja toch?

Het is hetzelfde hormoon die seksuele gedachten en fantasieën initieert en versterkt ons verlangen naar one night stands en affaires, gek op nieuwe dingen als het is.

Dat is waar ‘de andere vrouw’ in beeld komt.

De onbekende schoonheid laten de testosteron niveaus van je partner stijgen en voor je het weet heeft hij haar met zijn ogen al uitgekleed. Hetzelfde overkomt ons ook, hoewel de effecten iets minder dramatisch zijn als bij mannen.

Maar testosteron heeft een vriendje.

LHRH.

Het is zelfs zo dat LHRH de kickstart is voor de testosteron van onze partner, bij het zien van die mooie vrouw.

Het reguleert ook de testosteron niveau’s in zijn lichaam die ervoor zorgen dat hij altijd ‘klaar voor actie is’ als er een vrouw beschikbaar is.

Maar hier is de valkuil:

Stress en een dreigend gevaar creëren een kortsluiting is deze cyclische tweedelige harmonie en zorgen ervoor dat je partner even helemaal niks meer wil. Dit geldt ook voor jou.

Dit is wat je eraan kunt doen.

Wanneer een man een langdurige relatie heeft, is de nieuwigheid er vaak af, de opwinding verdwijnt en dus verliest hij testosteron.

Om het nog een beetje erger te maken, de stress van alle dag, het gevoel hebben gedomineerd te worden of als kind te worden behandeld, zorgen ook voor een verlaging van het testosteron niveau.

Het is zelfs zo dat een van de grootste boosdoeners van mannelijke castratie de feministische beweging is geweest. Mannen weten niet meer wat het is om echt man te zijn en zijn testosteron niveaus te behouden.

Heb jij je partner gecastreerd? Hang jij hem aan zijn ballen op?

Mannen zijn opmerkelijke gevoelige wezens.

Testosteron, zo potentieel en heerlijk het kan zijn, is ook een erg gevoelig en snel verstoord door externe oorzaken.

Als een man ouder wordt, misschien een paar pondjes aankomt, daalt zijn testosteron niveau. Wanneer hij verlies ervaart, misschien op het gebied van werk of in de sociale sfeer, zakken deze niveaus sneller dan je kunt volgen.

Des te lager deze niveaus zijn, des te minder zin hij in dingen heeft, zowel in als uit de slaapkamer. Maar er is redding.

Door het stimuleren van de testosteron en LHRH niveaus van je partner.

Hoe?

Voordat je hem de sportschool intrapt of hem volstopt met een of ander supplement, zou je eens kunnen overwegen hoe groot jouw invloed eigenlijk is.

Vernieuw zijn ‘motor’ en maak gebruik van zijn opwinding!

Zodra je snapt dat jij een vitale rol kunt spelen in het creëren van een sexy, zelfverzekerde en opwindende man, kun je je misschien wel voorstellen dat je veel plezier kunt hebben in het bedenken van nieuwe manieren om je partner te prikkelen.

Hier zijn een aantal suggesties:

  • Wijs vrouwen aan het vertel hem dat als hij opgewonden raakt, jij dat dan ook wordt

  • Stuur hem berichtjes of emails met foto’s van prachtige vrouwen (die jij ook mooi vind)

  • Schrijf een expliciete fantasie die je hebt. Wees totaal ongeremd in het vertellen en laat het op een plek liggen waar hij het zeker tegen zal komen

  • Als je het durft, wind jezelf op, speel met jezelf en neem de geluiden op. Praat tegen hem en laat hem weten wat je aan het doen bent. Stuur dit naar hem op of zet het op zijn voicemail

Mannen zijn erg visueel en op gehoor ingesteld.

Des te meer je hem verrast, des te meer opgewonden en enthousiast hij zal zijn. En des te hoger zijn zijn testosteron niveaus.

Doordat je je partner de vrijheid geeft om te reageren op schoonheid om hem heen, geef je hem de mogelijkheid om een nieuwe manier van vernieuwing in zijn relatie te vinden, zodat wel allemaal mooier en aantrekkelijker worden.