Vandaag ben ik bij de neurologe geweest. Afgelopen donderdag had ik bloed laten prikken en daar kreeg ik vandaag de uitslag van.
Na wat heen en weer gepraat over hoe het gaat, kwam ze bij de uitslag. Alles was goed! Het ziet er allemaal perfect uit en er is absoluut geen reden om me zorgen te maken.

In fact; dat ik er nu zo bij zit getuigt van een Tecfidera succesverhaal! De meeste mensen hebben stevige revalidatie nodig om er weer zo bovenuit te komen. Ik doe het met mijn eigen programma en heb sindskort een andere fysiotherapeut in de arm genomen die mij echt laat trainen 🙂

Al met al voelt het als een tweede kans en die ga ik dan ook met beide handen aangerijpen!

Natuurlijk blijf ik wel stevig onder controle staan. Iedere drie maanden nieuwe bloedproeven en ook urineonderzoek en in April van volgend jaar komt er weer een MRI. Ik ga er maar vanuit dat daar niks op te zien is en als dat daadwerkelijk ook zo is, betekent dat dat de MS in balans is!

De kans dat ik nu een aanval krijg is net zo hoog als ieder ander gezond mens de griep. Aanwezig, maar niet genoeg om me er zorgen over te maken 🙂